Готую ніжні і вершкові котлети. Простий рецепт смачної страви
Рецептів котлет я знаю дуже багато, але цей – мій улюблений. Є деякі хитрощі в приготуванні і інгредієнтах. Зараз я вам все розповім.
- Для рецепту беру 500 грам свинячого фаршу. Можете брати будь-по своєму смаку. Також буду використовувати 10% вершки, приблизно 200 мл
 - Крім вершків і фаршу потрібен ще батон (5-6 шматочків). Відрізаємо скоринку.
 - Потім відправляємо в глибоку миску і заливаємо вершками. Чекаємо поки хліб стане м’яким.
 - Потім віджимаємо і зливаємо зайву вологу.
 - Додаємо пару столових ложок сметани.
 - Розбиваємо 1 яйце. Ретельно перемішуємо всю масу.
 - Потім додаємо фарш і ще раз все ретельно перемішуємо.
 - Даємо постояти фаршу хвилин 5-10.
 - Потім висипаємо в плоску тарілку панірувальні сухарі.
 - Акуратно формуємо котлети (фарш дуже ніжний) і паніруємо в сухарях.
 - Викладаємо на розігріту сковороду і готуємо приблизно по 7 хвилин з кожного боку.
 - Доводимо до рум’яної скоринки.
 - Потім додаємо склянку води і тушкуємо під кришкою на слабкому вогні ще хвилин 10.
 - Завдяки гасіння котлети повністю приготуються і напитаются вологою (не будуть сухі).
 
Виходить дуже смачне блюдо. Рекомендую подавати з картопляним пюре.
Приємного апетиту!
Інгредієнти
- Фарш свинячий – 500 грам
 - Батон – 5 скибочок
 - Вершки – 200 мл
 - Сметана – 3 ст. ложки
 - Яйце – 1 шт
 - Панірувальні сухарі
 - Сіль і спеції за смаком